Ingrediente
- 2 ardei tocati patratele
- un ou fiert, un galbenus de ou, mustar, zeama de lamaie, sare, piper pt maioneza
- 100 g sunca de curcan taiata patratele
- 100 g cascaval feliat taiat patratele
- 50 g boabe de porumb
- patrunjel pentru ornat
- 100 g smantana
Mod de preparare: Se amesteca bine smantana cu maioneza. Se tapeteaza un vas cu acesta compozitie dupa care se pune restul ingredinetelor. Deasupra lor se pune restul de compozitie si se orneaza cu patrunjel, boabe de porumb si sunca de curcan.
Adina va doreste Pofta buna!
DorohoiNews.ro, 28-07-2012
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.