Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Sărbătoarea Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil are semnificații profund religioase la care se adaugă și credințele populare.
Daca din punct de vedere statistic, cifrele arata sec ca cei mai mulți dintre romanii care își aniversează onomastica de Sfântul Mihail si Gavriil sunt majoritatea bărbați si ca cele mai frecvente nume sunt Mihai, Gabriel, Mihail si Gavril, din punct de vedere religios si al credințelor populare, sărbătoarea are semnificații mult mai bogate
Arhanghelii din calendarul bisericesc ortodox sunt conducătorii cetelor de îngeri si sunt reprezentați cu aripi si purtând săbii, ca simbol al biruinței asupra râului. Mai mult decât atât, ei sunt călăuzele sufletelor celor adormiți in drumul lor spre Rai.
De Sfinții Arhangheli Mihail si Gavriil sunt strict interzise îndeletnicirile casnice, cine nu se spune acestei reguli fiind sortit sa aibă parte de mare chin înaintea morții.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.