Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Proiectul Poți ascunde, dar nu poți nega!, realizat de FJT Botoșani (Fundația Județeană pentru Tineret) și finanțat de Primăria Municipiului Botoșani este un proiect de formare voluntari și inițiere în viața asociativă în spiritul diversității, multiculturalității și egalității de șanse.
Week-endul trecut (24 – 26 iunie) în tabăra Agafton tinerii au participat simultan la activități atât teoretice, cât și practice. Activitățile teoretice au fost coordonate de un lector și au avut ca scop instruirea participanților în team-building, leadership și tehnici de comunicare. Activitățile practice au constat în ecologizarea taberei cum ar fi: curățirea aleilor și a terenurilor sportive de resturile vegetale, întreținerea spațiilor verzi, ecologizare, curățenie în cantină și îndepărtarea arbuștilor și formațiunilor vegetale inestetice.
Activitățile practice sunt parte din programul proiectului Voluntar pentru amintiri din viitor, proiect al DJST (Direcția Județeană pentru Sport și Tineret) finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului. Prin participarea și la acest proiect a fost posibilă acoperirea cheltuielilor de ședere în tabără a tinerilor.
La Casa Tineretului, toată săptămâna 27 iulie – 3 iulie, au avut loc întâlniri ale tinerilor în scopul evaluării activităților din proiectul Poți ascunde, dar nu poți nega!, proiectării de filme și imagini cu activități de voluntariat și prezentarea unor organizații non-guvernamentale.
Tot în săptămâna 27 iulie – 2 iulie, în Centrul Vechi, tinerii participanți au împărțit flyere și pliante pentru a face cunoscute activitățile, obiectivele și scopul proiectului Poți ascunde, dar nu poți nega!, dar și pentru a încuraja populația orașului să participe și să sprijine sectorul non-guvernamental. Această activitate de informare va continua în Centrul Vechi aproape toată luna iulie.
În urma acestei săptămâni, participanții la proiectul finanțat de primărie au reușit să se constituie și să se comporte ca o echipă, din partea lor venind solicitări de a organiza mai multe întâlniri informale la Casa Tineretului în perioada imediat următoare.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.