Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Zeci de copii talentați din comuna Ibănești și-au etalat talentul artistic și în acest an la spectacolul devenit tradiție „Ritmurile copilăriei”. Elevii au prezentat un spectacol ce s-a constituit într-un adevărat maraton al dansului, grației și măiestriei care a fost îndelung aplaudat de publicul spectator.
Cu bucurie și emoție, pe scena noului Cămin Cultural au evoluat grupuri și soliști care au transpus prin cântec și joc, culorile copilăriei.
Preșcolarii de la Grădinița din Dumbrăvița coordonați de d-nele ed. Oboroc Lucia și Bolohan-Suhariuc Maria au „zumzăit din floare-n floare” bucuria de a fi copil printr-un moment artistic plin de energie și vibrație.
„Licuricii” coordonați de dna înv. Fulga Luminița au strălucit pe ritmuri melodioase cu mișcări pline de grație și eleganță care au răsfățat auzul și privirea.
Dansul popular românesc a fost pus în scenă de un grup de elevi îndrumat de dna înv. Dodu Angela. Voia bună și bucuria au răsunat în întreaga sală culturală, smulgând ropote de aplauze.
Momentele de dans au alternat cu momentele poetice și teatrale. Aici s-au remarcat în mod special eleva Butnaru Denisa, îndrumată de dl. înv. Corneliu Drescanu și Carp Matei Antonie, îndrumat de dna ed. Oboroc Lucia.
Un moment inedit a fost pus în scenă de câteva eleve ale Școlii Gimnaziale „Mihail Sadoveanu” care au susținut o prezentare de modă eco. Sub îndrumarea d-nei prof. Liliana Pintilie, modelele au defilat în rochii confecționate din materiale reciclabile.
Alicia Diana Toma, elevă a Școlii Gimnaziale „Mihail Sadoveanu” a încântat publicul numeros cu un moment instrumental la saxofon.
Spre final, folclorul românesc a răsunat în interpretarea solistelor grupului vocal „Dumbrăveanca”, coordonat de prof. Oana Racu. Frumusețea portului popular, a dansului și a cântecului românesc a stârnit interesul și admirația publicului. Ritmurile înflăcărate ale horelor moldovenești au constituit o invitație la dans lansată de solista ibăneșteancă, Oana Racu.
Momentele artistice prezentate au fost răsplătite de primarul comunei Ibănești, dl. ing. Romică Magopeț cu diplome și premii, în timp ce dna Director prof. Magopeț Mariana a oferit diplome de excelență părinților care se implică și susțin activitățile educative.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.