Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Patronatele din turism au propus autorităților impozitarea cu 16% a bacșișurilor primite de ospătari, fondurile colectate urmând să fie folosite pentru investiții în infrastructura turistică.
Și în trecut au mai fost făcute asemenea propuneri, care nu s-au materializat, principalii opozanți fiind patronii de hoteluri și restaurante. Motivul îl reprezintă faptul că, de regulă, personalul din restaurante, cafenele și baruri are salarii mici, fapt atestat și de statistica oficială, iar bacșișurile reprezintă o sursă de venit importantă.
„Dacă se va impozita bacșișul, ne vor pleca oamenii. Bacșișul este câștigul lor. Dacă servesc repede și bine, iar clientul este mulțumit de prestația personalului, atunci lasă bacșiș. Dacă nu, achită doar nota de plată”, spune Alina Crețu, managerul unui restaurant. Integral pe evz.ro
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.