Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Decizia angajatorului de a te suna şi a te chema la interviu depinde şi de ultima impresie pe care o lasă scrisoarea ta de intenţie.
Foarte mulţi candidaţi îşi neglijează scrisoarea de intenţie şi preferă să dea copy-paste, bazându-se pe faptul că nu va fi citită de recrutori.
De multe ori, angajatorii citesc doar scrisoarea de intenţie, pentru că vor să vadă dacă un candidat gândeşte cu propriul lui cap. Ei caută răspunsul la întrebarea „Ce te face unic, de ce te-aş angaja tocmai pe tine?", spun consultanţii HR de la Glassdooor.com.
Potrivit acestora, lucrurile pe care trebuie să le transmită clar scrisoarea de intenţie sunt: care sunt realizările tale profesionale, cum corespunde CV-ul tău cerinţelor postului vacant şi cum vei ajuta compania să aibă succes.
Foarte mulţi candidaţi îşi neglijează scrisoarea de intenţie şi preferă să dea copy-paste, bazându-se pe faptul că nu va fi citită de recrutori.
„Paragraful de încheiere al scrisorii este foarte important deoarece creează ultima impresie pe care o laşi în mintea angajatorului. Nu vei face diferenţa dacă scrii pur şi simplu. Aştept cu nerăbdare să mă contactaţi", spun specialiştii. Aceştia recomandă ca ultimul paragraf să fie puternic şi încrezător
1. Sunt nerăbdător să învăţ mai multe lucruri despre oportunităţile deschise de postul vacant şi să vă explic modul în care cred că pot să fiu de folos companiei dv.
2. Sunt convins că pasiunea mea pentru domeniul x se va putea dezvolta cel mai bine din poziţia y, date fiind oportunităţile de dezvoltare din firma dv.
3. Vă asigur că voi face tot ce îmi stă în putinţă să contribui la succesul companiei xyz şi să depăşesc aşteptările dv. legate de postul vacant.
4. Aş fi încântat să îmi acordaţi şansa să vă întâlnesc şi să vă pot detalia modul în care experienţa şi competenţele mele pot aduce beneficii concrete firmei xyz.
5. Vă mulţumesc pentru timpul acordat candidaturii mele şi sunt convins că în cadrul unui interviu vă veţi convinge de calităţile profesionale menţionate mai sus.
Sursa: realitatea.net
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.