Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Sa fii un expert in vinuri inseamna mai mult decat sa stii sa tii paharul in mana si sa-l degusti. De la citirea etichetei la temperatura potrivita de servire - trebuie sa stii toate detaliile.
Inainte de toate, trebuie sa stii sa citesti eticheta vinurilor. Numele companiei este trecut primul, varietatea de vin, regiunea, tipul de struguri folosit si anul in care a fost produs. Continutul de alcool este trecut in partea de jos a etichetei. Diferitele tipuri de vinuri trebuie servite la temperaturi diferite. Vinul rosu trebuie servit la temperatura camerei, adica 20-25 grade C, vinul rose trebuie sa fie mai rece, adica 7-13 grade Celsius, iar vinul alb si sampania trebuie sa fie cat mai reci - sub 5 grade Celsius. Paharul de vin se tine intotdeauna de picior, pentru a evita incalzirea vinului.
04.09.2013 la 15:20
e practic imposibil sa gasesti vin romanesc cu toate ca e f f bun am servit un prieten american cu vin romanesc si a ramas f placut impresionat reclama e sufletul comertului vinul romanesc nu e deloc inferior vinului frantuzsc ci din conta
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.