Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
În trecut, pâinea era ceva ce nu se arunca niciodată. Chiar şi firimiturile erau folosire ca ingrediente în bucătărie şi dădeau naştere la feluri de mâncare care mulţumeau chiar şi cei mai pretenţioşi gurmanzi.
În trecut, pâinea era ceva ce nu se arunca niciodată. Chiar şi firimiturile erau folosire ca ingrediente în bucătărie şi dădeau naştere la feluri de mâncare care mulţumeau chiar şi cei mai pretenţioşi gurmanzi, scrie foodstory.ro
In nordul Italiei, in regiunea Piedmont, firimiturile de paine dau nastere unui sos delicios pe nume „bagnet vert", care arata ca pesto, dar are o textura diferita. Se poate servi cu carne, cu fructe de mare, cu legume, dar chiar si cu paine.
In Toscana, chefii folosesc firimiturile de paine pentru a gati pappa al pomodoro, o supa pe care cu greu o uiti. Are o consistenta cremoasa.
Si in Spania oamenii sunt foarte atenti cu resturile de paine. Probabil ai auzit deja de celebra gazpacho. Citeşte mai mult pe foodstory.ro
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.