Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Dacă vrei să prepari cozonacul la tine acasă, respectă întocmai reţeta aleasă şi ţine cont de următoarele trucuri! Te vor ajuta să ai cozonaci gustoşi şi pufoşi!
Ingredientele trebuie să aibă aceeaşi temperatură! Scoate ouăle cu o zi înainte din frigider pentru a le permite să ajungă la temperatura camerei. Făina trebuie să fie uscată şi tot la temperatura camerei, potrivit click.ro.
Bucătăria trebuie să fie călduroasă şi, după ce faceţi aluatul, e bine să nu deschideţi uşa sau geamul, pentru a nu se face curent.
Toate ingredientele lichide trebuie să fie călduţe – nu foarte fierbinţi, nu foarte reci.
Când amestecaţi drojdia, apa şi făina nu adăugaţi sare!
Vasul în care frământaţi aluatul trebuie să fie călduţ. Pentru asta, îl puteţi clăti cu apă fierbinte şi apoi şterge foarte bine.
Cozonacul va avea o culoare frumoasă dacă frecaţi ouăle cu puţină sare. Sursa: realitatea.net
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.