Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Nu eşti barista, dar asta nu înseamnă că nu poţi face o cafea delicioasă în fiecare dimineaţă. Ţine cont de trucurile de mai jos şi răsfaţă-te.
Prospeţimea este cheia de bază
Ideal este să o macini chiar înainte să o prepari. Dacă totusi nu reuşeşti să faci asta zilnic, ţine cont de regula celor două săptămâni: cafeaua are cel mai intens gust în primele două săptămâni de la prăjire. Dacă o cumperi gata măcinată, cumpără cât să-ţi ajungă doar pentru acest interval de timp.
Foloseşte cantităţile corecte
Pentru cea mai bună cafea, cantitatea trebuie să fie următoarea: 2 linguri de cafea la 170 ml apă. Citeşte mai mult pe foodstory.ro.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.