Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
75 gr unt
100 gr zahar
225 gr faina
3 lingurite praf de copt
un praf de sare
un praf ghimbir macinat
225 ml zer
1 mar, curata si taiat cubulete
Mod de Preparare: Se incalzeste cuptorul la 200 C. Se bate untul cu zaharul.Intr-un alt vas, se amesteca faina cu praful de copt, sarea si ghimbirul. Se adauga amestecul cu faina si zerul in amestecul cu unt si se mixeaza. Se inglobeaza merele taiate cubulete, apoi se imparte compozitia obtinuta intr-o tava de briose tapetata cu foi de copt. Se dau briosele la copt 25 minute, pana cand s-au rumenit si au crescut, apoi se servesc.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.