Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Bucăţile de drojdie uscată înghiţite înainte de a consuma alcool împiedică apariţia stării de beţie, a afirmat cofondatorul unei companii de bere din Statele Unite ale Americii.
Jim Koch, cofondatorul Boston Beer Company, a afirmat, într-un interviu acordat Esquire, că înghiţirea unei linguriţe de drojdie uscată înainte de a consuma alcool împiedică apariţia stării de beţie, informează dailymail.co.uk.
De asemenea, Koch a precizat că aceasta poate fi amestecată cu iaurt pentru un gust mai plăcut. Jim Koch a afirmat că substanţa activă din drojdia uscată conţine o enzimă numită alcool-dehidrogenază care descompune alcoolul.
El a explicat faptul că această enzimă descompune moleculele de alcool în carbon, hidrogen şi oxigen.
Astfel, înghiţirea drojdiei uscate înainte de a consuma băuturi alcoolice va descompune substanţa înainte ca aceasta să ajungă la creier şi să inducă starea de beţie.
Pe de altă parte, acelaşi Jim Koch a afirmat că această metodă nu elimină total efectele alcoolului, ci doar le reduce.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.