Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Bucătarii profesioniști au găsit metoda perfectă prin care pot dezgheța carnea de pui în câteva minute, fără ca aceasta să-și piardă din textură și proprietăți.
E nevoie doar de apă, un vas și o pungă închisă ermetic. Trebuie să fierbem apa până când pe fundul acesteia încep să apară câteva bule de aer. Apa nu trebuie să ajungă la punctul de fierbere.
Apoi introducem carnea de pui în pungă și băgăm punga în apă, care poate sta până la 45 de minute, potrivit foodstory.ro.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.