Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Dezgheţarea neglijentă a cărnii de pui poate avea consecinţe nedorite. Pentru a evita aceste neplăceri, puteţi avea în vedere recomandări!
1. Nu lăsa sub nicio formă carnea să se dezgheţe pe dulap sau în chiuvetă, la temperatura camerei.
2. Modul corect de a dezgheţa carnea de pui este să o laşi în frigider, chiar una-două zile, potrivit cugetliber.ro.
3. Mai poţi pune carnea într-o pungă de plastic închisă bine, pe care să o aşezi într-un vas cu apă rece. Schimbă apa la fiecare 30 de minute, pentru a te asigura că rămâne rece!
4. Carnea dezgheţată de pui rezistă în frigider maximum una-două zile, nu mai mult.
5. Dacă te grăbeşti, poţi dezgheţa puiul şi la microunde, însă numai ocazional, căci microundele trebuie evitate, dar dacă faci asta, va trebui să găteşti carnea imediat.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.