Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Este plăcerea mai mult sau mai puţin vinovată a fiecăruia dintre noi, o bem să ne trezim sau doar să ne acompaniem prietenii, a generat o industrie puternică, dar şi controverse.
Dacă o preparăm la ibric, vom avea grijă să o adăugăm în apa rece sau călduţă, nicidecum în apa fierbinte, diferenţa mare de temperatură făcând să bem o cafea „arsă“, explică un specialist, pentru adevărul.ro. Secrete pentru a ne bucura de prospeţime sunt şi în ceea ce priveşte păstrarea.
Într-un recipient închis etanş este recomandarea pe care aproape cu toţii o ştim, însă nu în frigider, vine completarea, explicaţia fiind aceea că la fiecare deschidere a borcanului de cafea diferenţa de temperatură face ca umiditatea să crească, iar cafeaua noastră să capete chiar un miros de rânced, după o vreme. Ideal ar fi să cumpărăm cafea pentru doar câteva zile, dacă avem acasă o râşniţă s-o cumpărăm chiar boabe şi să râşnim doar atât cât ne trebuie.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.