Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Viitorul în materie de design TV aparţine ecranelor plate, care permit extinderea aşa-numitului "sweet spot" - zona în care se obţine cea mai bună experienţă, atât din punct de vedere al imaginii, cât şi al sunetului, fără a limita poziţia privitorului, apreciază specialiştii.
„Ecranele de acest tip sunt dedicate familiei, pe când ecranele curbate sunt recomandate pentru o experienţă limitată - solo sau în doi', a menţionat Ciprian Mirea, HE Product Specialist, LG România, cu prilejul unui eveniment dedicat rolului tehnologiei în segmentul TV.
Ecranele flexibile sunt şi ele apreciate şi au intrat deja în producţia de serie.
Media Galaxy, unul dintre cei mai importanţi retaileri electro-IT din România, continuă seria discuţiilor despre inovaţie sub platforma Open Innovation Hub. Cel de-al doilea eveniment din cadrul seriei, Imagery Innovators, a fost dedicat rolului tehnologiei în segmentul TV şi a adus laolaltă pasionaţi, specialişti şi artişti, care au purtat o discuţie deschisă în jurul acestei teme.
Cei prezenţi au fost de acord că televizorul rămâne un punct focal al locuinţei, capabil să aducă toată familia laolaltă pentru momente de divertisment. În cadrul discuţiei, a fost subliniat rolul TV-ului ca un 'instrument de escapism din realitatea zilnică şi de pătrundere într-o realitate care să blocheze tot stresul din jur', aşa cum l-a numit criticul de film Cristian Mărculescu.
De aceea, rolul noilor tehnologii TV este acela de a crea în intimitatea locuinţei o experienţă de vizionare care să concureze cu experienţa cinematică. În acest sens, tendinţa principală remarcată de specialişti este tocmai aceea de a crea un grad mai ridicat de 'imersiune şi engagement' ale privitorului, pentru a răspunde nevoii tot mai pregnante de stimulare senzorială şi emoţională.
„Inovaţiile din zona imagery transpun în casele noastre experienţa cinematografică autentică, alături de cele mai apreciate funcţionalităţi din industria de profil. Noua tehnologie audio dinamizează spaţiul şi reuşeşte să proiecteze spectatorul în mijlocul acţiunii", a afirmat Tudor Petre, sound designer.
Astfel, soluţiile care oferă sunet şi imagine de calitate devin din ce în ce mai compacte şi disponibile la scară largă - soundbar-uri, boxe high-end incluse în televizor, ecrane de tip OLED, care luminează individual fiecare pixel, creşterea calităţii sunetului prin apariţia de noi tehnologii precum Dolby Atmos. Sursa: agerpres.ro
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.