Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Porumbul fiert este gustos şi plin de vitamine. Cel mai bun porumb fiert se obţine însă adăugând în apă două ingrediente speciale: lapte şi unt.
Iată, deci, reţeta de porumb fiert pe care puţine persoane o ştiu:
Fierbeţi ştiuleţii în prealabil, apoi puneţi într-un vas aflat pe foc apă în care amestecaţi două cuburi de unt şi o cană de lapte. Untul şi laptele vor da o aroma deosebită lichidului în care vor sta ţtiuleţii de porumb, iar boabele vor fi astfel mult mai fragede şi gustoase.
Introduceţi ştiuleţii de porumb în vasul cu lichid în momentul în care acesta fierbe şi amestecaţi cu o spatulă de lemn. Lăsaţi să fiarbă timp de aproximativ opt minute la foc mic, apoi îi puteţi scoate pe un platou. Ungeţi-i din nou cu puţin unt, apoi lăsaţi-i să se răcească puţin pentru a-i putea mânca.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.