Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Prepari cafea la ibric? Iată ce să faci ca să nu te mai încurce zațul. Pentru ca zațul de cafea să se așeze imediat pe fundul ibricului, toarnă imediat după ce o prepari o linguriță de apă rece și așteaptă circa jumătate de minut. Ulteior, o vei putea turna în căni fără să scapi și zaț.
De asemenea, ca să iasă bună, cafeaua trebuie preparată la 96 de grade Celsius, neapărat cu apă plată îmbuteliată. Nu păstra boabele sau cafeaua pudră în frigider, conform abcnews.com.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.