Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Cea mai simplă metodă de a păstra prospeţimea verdeţurilor peste iarnă este congelarea, însă procedeul de a le depozita în punguţe de plastic este total greşit.
Iată câteva reguli pentru a depozita corect frunzele de pătrunjelul, ţelină, mărar sau leuștean timp de trei sau patru luni de zile în congelator:
se folosesc cutii de plastic, cu capac care se închid bine;
verdeața pe care o o congelezi trebuie să fie foarte proaspătă, spălată bine sub jet de apă;
cutie bună de congelat este o cutie foarte plină, cu verdeţuri tocate bine şi uniform şi foarte bine scurse de apă. Dacă rămâne apă pe frunze cristalele de gheaţă vor strica calitatea frunzelor.
este indicat a se scrie pe cutie ce se află înăuntru, pentru a nu umbla degeaba în cutii;
în congelator mai pot fi pătrate legături de tarhon, dar și frunze de mentă.
Când foloseşti verdeţurile congelate scoate cu o furculiţa o bucată şi pune-o direct congelată în mâncarea fierbinte la final.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.