Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Cu siguranţă, în bucătăria ta se găsesc căni şi farfurii vechi care au suferit mici accidente de-a lungul timpului. Parcă nu ai vrea să le arunci, dar nici nu le mai poţi folosi. Însă, ceea ce nu ştii este că această veselă ciobită te poate îmbolnăvi sau răni. Iată cum!
Zgârieturile şi crăpăturile veselei acumulează murdărie şi microbi care îţi pot afecta sănătatea. În plus, la vopsirea veselei se folosesc sărurile unor elemente dăunătoare (cobalt, bor, cadmiu). Cât vopseaua este întreagă, totul este în regulă. Însă, în momentul în care apare o fisură, aceste substanţe toxice ajung în mâncare.
Cănile, paharele, castroanele sau farfuriile ciobite te pot răni şi chiar se pot sparge atunci când torni în ele ceva fierbinte. Cum ar fi ca o cană plină cu ceai fierbinte s-ar sparge în mâna ta? Nu prea plăcut.
Prin urmare, locul lor nu este în bucătăria ta, ci la coşul de gunoi.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.