Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Potrivit unui studiu făcut de Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România, ciocolata Novatini cu căpșuni conține cele mai multe E-uri, la polul opus fiind Anidor Intense Noir.
Novatini Căpşuni și Poiana Cremă Vișine conţin 8 E-uri. Cele două sunt urmate de două sortimente Primola, Fresh Cherry și Fresh Lemon, care au fiecare câte 7 astfel de substanţe. Pe locul trei se află două sortimente de Africana (Tabletă cu cremă căpșune și Tabletă cu cremă rom), unul de Novatini (Cappucino) și unul de Poiana (Frișcă și Căpșune), toate având câte 6 E-uri în compoziţie, potrivit dcnews.ro.
La polul opus, ciocolatele cu cele mai puţine E-uri sunt Intense Noir Ciocolata amăruie 80% cacao și Charme Noir Ciocolată amăruie 70% cacao, care nu conține nicio astfel de substanță.
Majoritatea sortimentelor Heidi conţin doar un singur E, E 322 Lecitină din soia. (DorohoiNews.ro)
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.