Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ne place să ținem pasul cu inovația în tehnologie, să ne sporim gradul de siguranță și să obținem toate beneficiile de pe urma noilor aparate de comunicație. Aflați cum vă puteți ușura viața personală și profesională, cu un sistem de interfonie eficient și smart.
Ce este un interfon?
Un interfon (dispozitiv de intercomunicație), este un sistem de comunicații vocale de sine stătător pentru utilizare într-o clădire, sau un ansamblu rezidențial.
Este un dispozitiv electronic de comunicație bidirecțională ce conține circuite, cu scopul de a transmite și recepționa transmisii audio și/sau video. Practic, acesta le permite persoanelor dintr-o clădire să acorde vizitatorilor acces la proprietate, prin deschiderea unei uși, sau a unei porți de la distanță.
De peste un secol, sistemele de interfonie ne-au ajutat să securizăm clădirile și să simplificăm accesul la proprietăți. Interfoanele au puterea de a îmbunătăți atât siguranța, cât și confortul pentru toate tipurile de proprietăți. De la birouri și blocuri de apartamente, până la comunități închise și facilități industriale, orice proprietate care necesită acces gestionat al vizitatorilor, poate beneficia de un sistem fiabil de interfonie. Primul lucru care salută un oaspete la intrarea în ansamblul rezidențial, sau la ușa de la intrare, este panoul ușii interfon. Acesta este punctul în care începe comunicarea.
În calitate de administrator de proprietate, direct proprietar sau dezvoltator, puteți apela la un interfon telefonic, însă, această alegere se pliază pe necesitățile dumneavoastră?
În cele ce urmează vă vom expune avantajele folosirii unui interfon accesibil cu telefonul, și principiul acestuia de funcționare, ca punct de reper în luarea unei decizii privind achiziționarea.
Cum funcționează interfonul care se accesează cu smartphone-ul
Interfoanele accesibile cu telefonul permit comunicarea audio și video bidirecțională între locatarii și oaspeții dintr-o clădire rezidențială sau comercială. De asemenea, acestea permit rezidenților să deblocheze de la distanță ușa sau poarta, pentru vizitatorii lor.
Acest interfon se conectează la internet, si cu ajutorul unei aplicații instalate pe telefon, se primește o notificare de tip alarmă atunci când cineva sună la usă. În acest timp se pot vedea imagini în direct cu persoana care sună, se poate fotografia, filma, ori vorbi live cu aceasta.
Pentru utilizare, sistemul modern de control acces poate fi acționat atât cu carduri, cât și cu ajutorul smartphone-ului. În timp ce este la telefon, locatarul apasă butonul desemnat pentru a activa deschiderea ușii și pentru a acorda acces oaspeților. Acest buton variază în funcție de sistem. Unele au un buton specific de „deschidere a ușii”, în timp ce altele solicită vizitatorilor să apese o tastă, sau alt cod.
Avantajele utilizării unui sistem de interfonie accesibil cu telefonul
Societatea de astăzi s-a îndepărtat în mare măsură de telefoanele fixe și sistemele cablate, în favoarea smartphone-urilor și accesoriilor wireless. În același timp, începem să renunțăm la sistemele anevoioase de interfonie cu fir.
Utilizarea brelocurilor și cardurilor de acces este destul de problematică, acestea fiind uneori ușor de pierdut.
Cu ajutorul smartphone-urilor ne bucurăm de navigare pe internet, rețele sociale, activități bancare, sau chiar ne desfășurăm o parte din activitatea profesională utilizându-le. De ce să nu ne facilităm și accesul în casă cu telefonul?
Interfoanele video inteligente accesibile cu telefonul, permit rezidenților să:
1. Acorde acces oaspeților și vizitatorilor de la distanță: rezidenții nu trebuie să fie acasă pentru a-și debloca ușa de la intrare. Aceștia pot acorda sau refuza accesul oaspeților prin intermediul smartphone-ului lor, din orice locație.
2. Identifice oaspeții prin intermediul imaginilor video: rezidenții pot verifica cu ușurință identitatea unui oaspete prin intermediul telefonului. În momentul în care primesc o vizită a unor persoane necunoscute, aceștia se vor simți mai în siguranță verificându-i vizual prin camera video.
3. Ofere acces temporar vizitatorilor: de exemplu, rezidenții pot oferi o cheie virtuală pentru o persoană care le plimbă câinele în absența lor, ce funcționează numai în datele și la orele stabilite de ei.
4. Să fotografieze și să memoreze toți vizitatorii dintr-o anumită perioadă, stocând fotografia cu data și ora când a fost accesată intrarea.
Așadar, suntem într-o continuă evoluție, iar a ține pasul cu schimbările produse de noile tehnologii înseamnă a ne ușura viața, a ne asigura o protecție mai avansată și a beneficia de pe urma caracteristicilor noilor gadgeturi. Aceste sisteme avansate acționează ca un majordom fidel, care simte apropierea stăpânului și se grăbește să îi deschidă ușa, fără a mai fi nevoie ca dumneavoastră să lăsați jos toate bagajele pentru a roti cheia în ială.
În cazul în care în locuință se află persoane în vârsta, care nu se pot deplasa pentru a deschide ușa, cu ajutorul acestui sistem le faceți viața mai comodă. Ori dacă sunteți plecat în vacanță, sau la serviciu, instalând modului wi-fi de transmitere a apelului către telefon și descărcând aplicația corespunzătoare, veți putea răspunde la interfon și deschide porțile direct de pe telefon sau tabletă.
Pentru sisteme inteligente și fiabile, accesați site-ul producătorului URMET, un pionier în domeniul produselor de interfonie, control acces și antiefracție.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.