Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Persoanele care consumă în mod regulat iaurt, pe parcursul a unui număr mare de ani, au o imunitate mai mare, iar riscul de îmbolnăvire cu hipertensiune arterială se reduce cu 31%, comparativ cu persoanele care evită să consume acest produs, susţin oamenii de ştiinţă americani de la Institutul Naţional pentru Sănătatea Inimii.
Iaurturile sunt bogate atât în probiotice, cât şi în calciu, spun medicii. Sunt însa contraziși de autoritățile europene care se ocupă de siguranța alimentară
Timp de 15 ani, cercetătorii au monitorizat peste 2.000 de voluntari şi au constatat că cei care beau în mod regulat iaurt aveau mai puţine probleme cu tesiunea. În plus, iaurtul reglează funcţiile glandelor suprarenale, conţine cantităţi mari de calciu şi proteine necesare pentru buna funcţionare a organismului.
Acesta este motivul pentru care consumul zilnic a unui iaurt cu un conţinut scăzut de grăsime, în asociere cu o activitate fizică intensă, pot preveni bolile cronice de inimă, au conchis oamenii de ştiinţă americani. Sursa: ziare.ro
- Cum ai defini tu fericirea?
- Fericirea este să mănânc.
- Lasă asta, mă refer la ceva spiritual.
- Fericirea este să mănânc din tot sufletul.
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.