Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Elevii Şcolii cu clasele I-VIII Borzeşti, comuna Ungureni au sărbătorit Ziua Copilului printr-un program artistic diversificat, din care nu au lipsit muzica, dansul, concursurile, jocurile de rol şi expoziţiile cu desene.
Activitatea a avut loc în ziua de 2 iunie 2012 şi s-a desfăşurat în parteneriat cu elevi şi cadre didactice de la Şcoala cu clasele I-VIII „Dimitrie Pompeiu” Broscăuţi, Liceul Teoretic „Anastasie Başotă” Pomârla şi SAM Plopenii Mari, comuna Ungureni. Sub îndrumarea şi coordonarea prof. Apostol Alexandru, prof. Gurzu Timofti-Lucia, prof. Apostol Iuliana-Andreea, prof. Chireac Sorin-Dumitru şi prof. Enacache Maria, elevii de la cele trei şcoli implicate în proiectul de parteneriat educaţional „COPIL, COPILĂRIE, AMINITIRI ” au făcut ca Ziua Copilului să fie una magică, un eveniment în sine, care i-a pus în valoare şi i-a bucurat pe copii, dar şi pe cadrele didactice în egală măsură.
În afară de cadrele didactice coordonatoare, la reuşita programului desfăşurat pe data de 2 iunie şi-au mai adus contribuţia echipa de voluntari elevi de la Liceul Teoretic „Anastasie Başotă” Pomârla, Primăria Pomârla (Primar, d-ul Chelariu Dumitru), Fundaţia „Kinder in Not” Pomîrla (Vicepreşedinte, d-ul Crihan Lorin), prof. Gavril Tiberiu-Cristian-director-Liceul ,,Anastasie Başotă’’, prof. Gurzu Constantin, prof. Toşcariu Anca, prof. Ionel Florin de la Liceul Teoretic „Anastasie Başotă” Pomârla şi voluntarele asistent social, Apostol Roxana şi prof.Diţu Ana- Maria, prof. Mihai Mihaela-directoarea Şcolii cu clasele I-VIII „Dimitrie Pompeiu” Broscăuţi, prof. Baş Simona-Lăcrămioara şi prof. Enacache Marius-Gabriel de la Şcoala cu clasele I-VIII Borzeşti.
Profesorii implicaţi în proiect au organizat două concursuri cu elevii de la cele trei unităţi de învăţământ partenere, în timp ce formaţia de dans a Şcolii cu clasele I-VIII Borzeşti, a fost apreciată pentru toate piesele alese la proba de dans. Din programul derulat în ziua de sâmbătă nu a lipsit nici elevul clasei a X-a, NEDA ŞAULIN de la Liceul Teoretic „Anastasie Başotă” Pomârla care a încântat elevii de la Borzeşti cu piesele sale pentru a treia oară în acest an şcolar. Au fost momente de eleganţă, cum ar fi jocul de rol, prin activitatea intitulată TRENULEŢUL DERAIAT, combinate cu antrenantele ritmuri disco dar şi nelipsitele concursuri cu tematică diversă. Prof. Apostol Alexandru a concluzionat că „toate momentele au fost pline de emoţie, zâmbete şi aplauze”.
Câştigătorii au fost premiaţi cu jocuri, atlase, reviste, jucării din pluş, puzzle-uri şi dulciuri. Aceste premii au fost oferite de prof. Gurzu Timofti-Lucia, echipa de voluntari de la Liceul Teoretic „Anastasie Başotă” Pomîrla şi prof. Apostol Alexandru de la Şcoala cu clasele I-VIII Borzeşti. Prof. Apostol Iuliana-Andreea de la Şcoala cu clasele I-VIII „Dimitrie Pompeiu” Broscăuţi a oferit diplome celor 63 de elevi implicaţi în activitatea de sâmbătă.
Eleva Chelariu Adriana-Lorena de la Liceul Teoretic,, Anastasie Başotă’’ Pomîrla a relatat următoarele: „În cadrul proiectului de parteneriat educaţional „COPIL, COPILĂRIE, AMINITIRI” am realizat o activitate bazată pe voluntariat în parteneriat cu elevii Şcolii cu clasele I-VIII Borzeşti şi Şcoala cu clasele I-VIII „Dimitrie Pompeiu” Broscăuţi. Am fost entuziasmaţi să ne reîntâlnim într-o atmosferă la fel de plăcută, de această dată în comuna Ungureni, unde am avut parte de o zi cu adevărat frumoasă. Prietenii noştri ne-au pregătit activităţi interesante, iar lucrul în echipă ne-a ajutat să socializăm, legându-se astfel o prietenie strânsă între noi, determinată în primul rând de multe lucruri pe care am descoperit că le avem în comun. Am fost primiţi într-un mod pe care l-am apreciat foarte mult, colegii noştri fiind foarte atenţi şi în privinţa micilor detalii, spre încântarea noastră. În continuare ne-am propus să realizăm parteneriate cu mai multe unităţi şcolare la nivel judeţean, începând cu următoarea activitate de acest gen.’’ (DorohoiNews.ro)
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.