Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
„Festivalul Naţional al Şanselor Tale” (19-25 noiembrie 2012) derulat sub egida Anului european al îmbătrânirii active şi al solidarităţii între generaţii, se înscrie într-o amplă mişcare de dezvoltare a Europei ca spaţiu comun al învăţării, precum şi al promovării dialogului intercultural şi al creşterii gradului de conştientizare a diversităţii culturale bazate pe valori comune.
Cercul de Cultură şi Civilizaţie Engleză, coordonat de prof. Monica Ifrim, în parteneriat cu elevii clasei a XI-a E de la Colegiul Naţional “Grigore Ghica” Dorohoi, a celebrat acest festival în data de 23 noiembrie 2012, prin organizarea activităţii educative „Mirajul creativităţii” adresată atât elevilor, cât şi părinţilor.
Cele cinci ateliere de lucru - Teatru (coordonat de elevele Jitaru Sabina, Pădurariu Simona şi Ursuleanu Smaranda ), Energizer (coordonat de elevii Anton Andreea şi Rotariu Eduard), Dans (coordonat de eleva Cărăuşu Andreea), Team Building (coordonat de elevele Abuziloaie Mădălina şi Bejinariu Maria) şi Karaoke (coordonat de elevele Diaconu Laura, Labuşteanu Cătălina şi Tudosă Diana) - i-au stimulat şi antrenat pe toţi participanţii să pătrundă în mirajul creativităţii.
24.11.2012 la 23:14
O activitate deosebita, cu oameni minunati, deci nu poate rezulta decat un final frumos si cateva deprinderi esentiale conturate pentru viata! Incetul cu incetul, activitate dupa activitate, reusim sa scoatem la suprafata tot ce avem mai frumos, reusind sa impartasim si celorlalti o particica colorata a sufletului nostru! Aceasta activitate ne-a invatat sa ne descoperim pe noi ca oameni si, mai ales, sa intelegem ca indiferent de varsta inca ne putem modela in cel mai profund mod!
24.11.2012 la 19:43
Implicandu-ne, am invatat sa interactionam frumos, sa comunicam si sa ne cunoastem mai mult decat am putea sa o facem in mod obisnuit. Fiecare activitate este un pas in plus pentru a deveni mai buni, impartasindu-ne munca si invatand lucruri esentiale pentru noi, ca elevi, dar mai ales ca oameni.
24.11.2012 la 16:29
De la prima activitate la care am participat am ştiut că acestea formează elevul-om în devenire, îl modelează încet şi frumos. Cultivă şi dezvoltă aptitudini. Mai pe scurt, ne învaţă să fim mai buni şi să privim altfel, dar nu în ultimul rând să vedem.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.