Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
A luat sfârșit încă o „Săptămână altfel", una bogată în activități deosebit de variate și de interesante. Elevii Școlii Gimnaziale „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi, alături de cadre didactice și părinți, au transpus în practică, în timpul acestei săptămâni, alegerile făcute în timpul consultăriilor de către profesorii - diriginți.
Astfel – înperioada 18 – 22 aprilie 2016 – au fost organizate o multitudine de activități interesante: concursuri școlare, excursii, spectacole, vizite tematice, întreceri sportive, ieșiri în aer liber, activități de voluntariat, de ecologizare a mediului în care locuim și lista acestora ar putea continua.
În derularea activităților elevii au fost sprijiniți de o serie de parteneri deosebiți: Şcoala Gimnazială „Al.I. Cuza” Dorohoi, Şcoala Gimnazială „Spiru Haret” Dorohoi, Primăria municipiului Dorohoi, Şcoala Gimnazială Dumeni, Grădinița „Ștefancel Mare și Sfânt” Dorohoi, Centrul de sănătate mintală Botoșani – dr. Dardai Maria, Muzeul „George Enescu” din Dorohoi şi Liveni, Muzeul Ştiinţele Naturii Dorohoi, SalaTeatrului Dorohoi, Clubul Copiilor Dorohoi – instr. de dans Dicu Constantin, Asociația Orfanilor 2013, Agenția Antidrog Botoșani – Insp. Barbu Florin, Biserica „Maicii Domnului” Dumbrăvița, Departamentul de Pompieri Dorohoi, Cabinete stomatologice prin dr. Fedur Cătălina, dr. Puhăcel Nicoleta, medicii – Pintilei Lăcrămioara, Gheorghiescu Ramona, Barbacariu Daniela, Ostafe C., Poliția municipiului Dorohoi – Insp. Petcu Cristian.
Elevii claselor I-IV si-au testat cunoștințele luni și marți împreună cu colegii lor din alte școli în cadrul concursurilor Fii inteligenT la matematică! și „Comunicare / ortografie.ro”, iar în zilele următoare și-au pus în valoare talentele artistice, au confecționat felicitări și au încondeiat ouă, au participat la acțiuni de voluntariat, au organizat și desfășurat vizite interesante în diverse locații.
Și elevii claselor V-VIII au fost protagoniștii unor activități deosebite: excursii la Iași, la Slănic Moldova ori la Botoșani, în cadrul cărora au fost vizitate obiective turistice deosebit de interesante, au făcut cunoscute pasiunile lor, au efectuat experiențe științifice, s-au întrecut în cadrul unei Olimpiade a jocurilor pe calculator, au planificat și efectuat acțiuni de ecologizare, de voluntariat, dovedind că sunt deosebit de sensibili la suferința unor copii aflați în situații deosebite.
Activitățile sportive i-au atras pe elevi, indiferent de vârstă, așa că profesorii de educație fizică au organizat concursuri interesante și diversificate în sala de sport – prilej pentru susținere și competiție în egală măsură.
Putem afirma că feedback-ul așteptat de la elevi a fost unul pozitiv, ceea ce ne determină să ne gândim deja la activitățile ce le vom planifica și desfășura împreună anul viitor (a consemnat consilier educativ – prof. Ghebac Mihai-Ovidiu).
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.