Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Prin intermediul celor două târguri de Crăciun desfășurate la Școala Profesională „Sf. Apostol Andrei” Smârdan și Școala Gimnazială Nr.1 Suharău, unul caritabil, elevii și-au dezvoltat trei dintre competențele cheie: competențe personale, sociale și de a învăța să înveți; competențe cetățenești și competențe antreprenoriale.
Luni, 18 decembrie, ora 12 prichindeii grădiniței și ciclului primar de la Școala Profesională „Sf. Apostol Andrei” Smîrdan, au organizat prima ediție a Târgului de Crăciun, un proiect prin intermediul căruia au întâmpinat vizitatorii cu lucrări specifice Crăciunului, dulciuri și prăjituri pe alese, limonadă și alte surprize culinare (și nu numai). Prin oaspeților au demonstrat că munca lor este apreciată, dar cel mai important, chiar și pentru câteva minute, au putut păși în lumea minunată a copilăriei, lăsând copilul din sufletul lor să se trezească și să se bucure!
Ziua de 20 decembrie a fost o zi specială, nu doar pentru cadrele didactice ci și pentru elevii, părinții și toți cei legați de Școala Gimnazială Nr. 1 Suharău. Organizatorii sunt recunoscători tuturor celor care au contribuit cu donații, atât în bani, cât și în lucruri utile acestei familii: hăinuțe, încălțăminte, decorațiuni, produse alimentare, toate cu gândul de a veni în sprijinul Andreei, dar și prin gestul nobil de a participa la târg, de a cumpăra decorațiuni făcute de copii și bunătăți tradiționale pregătite de părinții acestora.
Mulțumiri copiilor, părinților, colegilor care au reușit să facă această mobilizare de suflete, că au demonstrat ce este dragostea pentru aproapele nostru. Împlinirea a fost încununată de adunarea unei sume impresionante de bani, care va ajunge zilele următoare la Andreea.
„Nu voi mai descrie în prea multe cuvinte acest Târg Caritabil de Crăciun, pentru că veți deduce fiecare dintre dumneavoastră bucuria și dorința de a sări în ajutorul acestei familii greu încercate de viață cu 6 copilași, cu vârste cuprinse între 5 luni și 11 ani. Sărbători fericite tuturor și fiți mândri de acțiunea la care ați fost părtași astăzi ! Doar împreună putem face fapte mărețe!!!” (a declarat prof. Ramona Onciu).
„Acest proiect nu ar fi fost posibil fără implicarea părinților. Suntem bucuroși să avem alături părinți, care au înțeles că singura bogăție este copilul, cea mai bună investiție este în ei, iar timpul petrecut alături de ei este un câștig. Vă mulțumim dragi părinți că sunteți parte din familia noastră!” (director, prof. Grigore Alina).
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.