Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Având în vedere,că anul 2011 este anul European al Voluntariatului,cadrele didactice şi elevii şcolii noastre au fost implicate în activităţi în cadrul Festivalului Naţional al Şanselor Tale, derulat în săptămâna 5-11 decembrie 2011,sub genericul „Educaţie şi Voluntariat”.
Festivalul Naţional al Şanselor Tale este cunoscut la nivel mondial drept „Adult Learnears Weeak” şi se înscrie într-o mişcare de dezvoltare a Europei ca spaţiu comun al învăţării, precum şi dialogului intercultural şi al creşterii gradului de conştientizare a diversităţii culturale bazate pe valori comune.
Această săptămână a fost marcată de activităţi şi programe educative,cultural sportive organizate în colaborare cu Grupul Şcolar
„Al.Vlahuţă” şi Colegiul Naţional „Grigore Ghica” Dorohoi.
Manifestările au debutat cu o masă rotundă cu tema „Rolul voluntariatului în educaţia permanentă” prezentare a profesoarei Chiţac Iulia, coordonatorul festivalului la nivel de şcoală. Pe data de 6 decembrie 2011, în cadrul activităţii „Tradiţii şi obiceiuri de Crăciun” coordonator prof. Amatiesei Cristina, corul Colegiului Naţional „Grigore Ghica”, dirijat de prof. Agrăpinei Carmen, a prezentat elevilor şi cadrelor didactice de la SAM „Ion Pillat” un splendid program de colinde care a încântat asistenţa.
Următoarea zi a festivalului a fost dedicată sportului „Mens sana in corpore sano” coordonat de prof. Constantin Mihai şi în care elevii au participat la un turneu de tenis de masă, câştigat de Ahânculesei P. de la SAM „Ion Pillat” urmat de elevul Purice O. de la Grupul Şcolar „Al.Vlahuţă”
Ultima activitate s-a desfăşurat la Botoşani, în Aula Magna a Colegiului Naţional „A.T.Laurian” cu ocazia Galei premiilor S.N.A.C. şi la care dansatorii din grupul Firicelul, format din elevi ai şcolii noastre şi ai Colegiului Naţional „Grigore Ghica” au fost premiaţi pentru rezultatele obţinute la concursurile de dansuri populare.
Toate aceste activităţi au urmărit formarea unui cetăţean informat şi activ în societatea în care trăieşte,dornic să-şi lărgească orizontul prin o mai bună corelare a noţiunilor învăţate în şcoală cu practica. Consilier educativ, prof.Constantin Mihai. (DorohoiNews.ro)
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.