Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Odată cu deschiderea noului an școlar 2017-2018, elevii ibăneșteni au fost primiți cu brațele deschise atât în școală, cât și în centrele de zi pentru copii din Dumbrăvița și Ibănești.
Astăzi, 12 septembrie 2017, a avut loc întâlnirea administrativă între părinții copiilor beneficiari, ed. Lavric Camelia, ed. Ianoș Loredana, dna Director prof. Mariana Magopeț, profesorii diriginți și primarul comunei Ibănești, dl. ing. Romică Magopeț.
Ca în fiecare an, copiii din comuna Ibănești, cu vârste cuprinse între 6-14 ani, vor beneficia de o echipă multidisciplinară formată din psiholog, asistent social și educator, care se va ocupa îndeaproape de efectuarea temelor și aprofundarea cunoștințelor dobândite în cadrul orelor de curs.
Primarul comunei Ibănești, dl. Ing. Romică Magopeț a subliniat că „Activitățile desfășurate la Centrele de zi se constuituie într-o investiție extrem de utilă tuturor categoriilor de copii, atât celor cu dificultăți de aprofundare a cunoștințelor, cât și a celor cu o situație școlară foarte bună. Pentru fiecare în parte există activități menite să-i ajute în procesul de învățare și dezvoltare. Munca anilor anteriori a înregistrat o creștere semnificativă în rândul rezultatelor școlare, precum și în ceea ce privește modul copiilor de adaptare și interacțiune la nevoile societății. Avem o echipă multidisciplinară care va oferi fiecărui copil atenția necesară astfe încât, la finalul anului școlar, să ne bucurăm de progres intelectual și succes școlar. Administrația locală este mereu alături de dumneavoastră! Mult succes!”
Dna Director prof. Mariana Magopeț a precizat că „Centrele de zi reprezintă un cadru specializat, în care copilul are șansa să se dezvolte pe toate planurile. Pe lângă echipa care își desfășoară activitatea în cadrul centrelor, cadrele didactice care activează în școlile din comună, vor fi alături de elevii lor prin activități de voluntariat pe diciplinele care-i reprezintă. Așadar este un câștig imens pentru copil. Dumneavoastră, părinții trebuie să-i asigurați în continuare de sprijinul necondiționat, să avem o strânsă legătură, astfel încât copilul să se dezvolte armonios, în strânsă legătură cu adevăratele valori umane.”
Mamă, tata de ce este chel?
- Oameni fără păr sunt mai deștepți.
Dar tu de ce ai așa mult păr în cap?
- Taci și mănancă!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.