Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Şcoala de iarnă, organizată de Centrul de zi „Jurjac”, a început pe data de 3 ianuarie şi se va termina pe data de 13 ianuarie. În cadrul aceste şcoli de iarnă au fost înscrişi un număr de 30 de copii care au avut parte de 10 zile pline de activităţi sportive, recreative, socializare, jocuri educationale şi abilităţi practice.
„Anul trecut, la încheierea Şcolii de vară, am promis că în această iarnă vom deschide Şcoala de iarnă. Iată că ne-am ţinut de cuvânt, Şcoala de iarnă a avut efectul aşteptat, am avut un număr foarte mare de copii. Ţin să mulţumim tuturor celor care au fost alături de personalul acestui centru şi aici mă refer la cadrele didactice care ne-au sprijinit pe timpul acestei vacanţe de iarnă, la elevii de la liceu şi celorlalţi voluntari care au fost alături de aceşti copilaşi în fiecare zi.”, a declarat pentru Dorohoi News, directorul DAS Dorohoi, ec. Radu Surdu.
Urmatoarea şcoală care va fi organizată la Centrul de zi „Jurjac” va fi cea de vară, care va fi deschisă după încheierea anului şcolar, cel mai probabil după 15 iunie.
„Pentru viitor aşteptăm să deschidem Centrul de alfabetizare, care face parte din proiectul „Lăsaţi-mă să învăţ!”, finanţat de căre Fundaţia Mereu Aproape. Acest proiect ne va oferi posibilitatea să mărim capacitatea Centrului, astfel încât numărul de copii care vor putea să participe la activităţile Centrului va fi mult mai mare. Acest lucru se datorează şi relaţiei care s-a închegat între domnul primar Dorin Alexandrescu şi reprezentanţii Fundaţiei Mereu Aproape şi spun acest lucru pentru că proiectul „Lăsaţi-mă să învăţ!” este cel de-al trei-lea proiect care este finanţat în Municipiul Dorohoi şi eu sunt convins că Fundaţia Mereu Aproape se va întoarce la Dorohoi şi cu alte ocazii şi va finanţa mai multe activităţi.”, a mai adăugat, ec. Radu Surdu. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)
Autor: DorohoiNews.ro
12.01.2012 la 22:12
Apreciez calitatea activitatilor si implicarea personalului angajat. Dorinta de a frecventa zilnic centrul si satisfactia copiilor sunt cel mai bun indicator al eficientei acestui centru de zi. Deschiderea unui centru de alfabetizare ar fi deosebit de utila, in contextul cresterii analfabetismului, a analfabetismului functional si a dezinteresului pentru scoala. Seamana cu ce am vazut in vest. Felicitati!
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.