Cel mai mare brand de dulciuri din Botoșani se asociază cu cel mai în vogă chef într-un proiect care va lua fața oricărei concurențe.
Casa Dulce, linia de cofetărie a companiei Casa Pâinii, va avea ca partener la Târgul de torturi și dulciuri pe nimeni altul decât chef Silviu Furdui, cel mai în vogă chef botoșănean al momentului care lucrează într-unul dintre restaurantele de lux din București.
„Am făcut o asociere cu Silviu pentru prezentarea anuală de la Casa Dulce, pe 3 - 5 aprilie. Împreună vom crea și niște deserturi pentru Casa Dulce, care vor rămâne în meniu sub denumirea Casa Dulce și chef Silviu Furdui”, a declarat Florian Moruzi, proprietarul Casa Pâinii și Casa Dulce, citat de banulbotosanean.ro.
Contactat de BanulBotosanean.ro, chef Furdui a confirmat parteneriatul cu Casa Dulce și a precizat că săptămâna viitoare va fi la Botoșani.
„Vin acasă și o să mă întâlnesc cu Florian să clarificăm ce preparate vom face împreună”, a spus chef Silviu Furdui, care a precizat că pentru el este o plăcere să colaboreze cu rețeaua botoșăneană.
Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.
DorohoiNews.ro, 14-03-2015
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.