Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Liviu Balint, favoritul multora dintre cei care au privit finala MasterChef, e impacat cu locul doi in concurs, sustinand ca pur si simplu Andrei Voica a fost mai bine pregatit.
Stie care a fost punctul sau slab, dar sustine ca are acasa propriul trofeu, constand in cei doi copii. Intr-un interviu Ziare.com, Liviu, in varsta de 32 de ani, care este sofer de tir, ne-a spus si cum s-a apucat de gatit, dar si ce semnifica mustata sa rasucita in stilul personajelor lui Caragiale.
Ai ratat trofeul MasterChef. Pe buna dreptate sau nu?
Andrei s-a dovedit a fi mai bine pregatit, fapt care i-a si adus trofeul. Tin sa il felicit pe aceasta cale. Trofeul meu - cei doi copilasi minunati care sunt mai presus de orice titlu.
Care a fost avantajul lui Andrei in concurs si care punctul tau slab?
El a reusit sa se concentreze mai bine decat mine si a reusit sa faca fata presiunii din timpul probei. Eu, in schimb, am fost mai putin concentrat din cauza presiunii (publicul, chefii).
Ziceai in finala ca emisiunea te-a ajutat sa-ti cunosti o latura noua. Ce-ai descoperit despre tine?
M-am redescoperit, am aflat care imi sunt limitele si ceea ce pot sa fac in momente de tensiune. Am descoperit ca sunt capabil sa fac lucruri la care nu ma gandeam vreodata, adica mancare cu gust si prezentare de nota zece. Toate acestea se datoreaza faptului ca am fost impins spre cote maxime de catre chefi.
Foarte multi dintre fostii colegi de la MasterChef au fost alaturi de tine pana in ultimul moment, desi devenise limpede ca lupta era pierduta. Din fata televizorului s-a vazut si ca chefii te-au incurajat constant. Cum iti explici toate astea?
Am fost si sunt o persoana integra si agreabila din toate punctele de vedere, nu am avut dispute cu nimeni pe intreaga desfasurare a competitiei, fapt care mi-a atras simpatia chefilor si a colegilor. Tin sa le multumesc celor care m-au sustinut si au crezut in mine.
Esti multumit de prestatia ta in acest concurs? Ai ceva sa-ti reprosezi?
Nu am nimic sa-mi reprosez, mi-am depasit cu mult asteptarile pe care le aveam de la mine. Eu am pasit in aceasta competitie destul de neincrezator si fapul ca am ajuns atat de departe ma face sa prind incredere in mine.
Sigur ai avut momente cand ti-ai imaginat ca vei castiga. Ce-ai fi facut cu banii?
Nu m-am gandit o clipa la castigul material, de altfel acest fapt s-a si vazut in ultimele probe, gatind foarte detasat de ceea ce era in jurul meu. Probabil, daca castigam acest premiu, incercam sa fac in asa fel incat sa asigur copiilor mei un viitor.
In afara de tine, ai mai fi vazut pe altcineva in finala? Ar fi meritat si altcineva sa fie acolo, din punctul tau de vedere?
Unul dintre ei cu siguranta ar fi fost oponentul meu din semifinala, Claudiu.
De-a lungul concursului, de care dintre chefi ti-a fost cel mai teama?
Teama nu pot sa zic ca am avut, pentru ca nu am simtit vreodata teama, sunt persoane extraordinare, de la care ai de invatat, am simtit ca tot timpul incearca sa te incurajeze si sa iti dea motive pentu a avansa in clasament.
Ce, din MasterChef, nu s-a vazut la TV?
Oboseala fizica si psihica, mi-am intins capacitatea de concentrare la maximum. Nu s-a vazut echipa din spatele show-ului, care a depus o munca titanica si pe care tin sa o felicit cu aceasta ocazie. Nu s-au vazut orele putine de somn.
Mustata ta e o vedeta in sine. Cand ai lasat-o sa creasca si care e inspiratia?
Mustata mea este un mod de exprimare a personalitatii, mustata este o aroganta pentru societatea in care traim. Sunt privit de multe ori ca si un outsider, un nonconformist, trebuie sa privim in spatele aparentelor si sa vedem esentialul.
Din punct de vedere culinar, care crezi ca e "semnatura" ta?
Semnatura mea va ramane desertul (rade). Glumesc, semnatura este si va ramane pasiunea pentru preparatele pe care le-am prezentat in fata celor trei stimabili jurati.
De unde pana unde aceasta pasiune si dibacie la bucatarie, din moment ce mai tot timpul esti pe drumuri?
Pasiunea a venit odata cu faptul ca toata ziua, pe camion, mancam "din brisca". In timpul liber vroiam sa ma destind in fata unui pahar de vin si a unei farfurii bine gatite, si usor am inceput sa gatesc si sa experimentez lucruri noi in bucatarie.
Esti sofer de tir. Ce urmeaza pentru tine dupa participarea la MasterChef si saptamana petrecuta in Italia, la Academia Barilla? Schimbi sau nu jobul?
Intentionez sa ma dedic bucatariei si sa ma perfectionez pana cand am sa fiu recunoscut drept un adevarat chef, sper in propria bucatarie. Sursa: ziare.com
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.