Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Producătorii de vinuri româneşti vând amestecuri de apă, zahăr şi alcool. Asta au descoperit experţii laboratorului oficial al Uniunii Europene care au prelevat probe de la cinci companii.
Concluzia experţilor este amară: nouă sortimente de vin sunt falsificate, potrivit stirileprotv.ro.
Specialiştii de la Inspecţia de Stat pentru Controlul Tehnic Vitivinicol au testat mai multe sortimente din hipermarketuri. Rezultatele laboratorului oficial al Comisiei Europene arată că producătorii vindeau la sticlă, pe post de vin, apă exogena şi alcool din trestie de zahăr sau porumb.
Potrivit raportului pe listă apar vinurile:
"Strămoşesc" şi "9 poloboace" produse de SC Vinexport Trade Mark Focşani;
"Perla Dunării" produs de SC Vinton Galaţi;
"Buchet", vin de masa demisec roşu şi alb produs de Casa de Vinuri Zoreşti Buzău;
"Babanul", un vin de masa roşu şi alb, produs de Murfatlar;
"Alb Nobil", un vin de masă demisec alb, fabricat de SC Rom Cas Srl Dâmboviţa. (DorohoiNews.ro)
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.