Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g pulpe de pui dezosate
1 ou
piper
pesmet
ulei pentru prajit
1 salata
2 ardei iuti
1 legatura ceapa verde
1 morcov
dressing de ierburi
Mod de preparare: Toaca pulpele de pui. Adauga oul si piper macinat, sare dupa gust si putin pesmet, daca e nevoie. Formeaza mingiute din amestecul de carne. Prajeste chiftelele la foc mic pe ambele pati. Spala frunzele de salata, scurge de apa si rupe-le. Curata ardeii, ceapa si morcovii. Taie legumele fasii. Pregateste dressing-ul de ierburi din ulei de masline, zeama de lamaie si verdeata uscata dupa preferinta. Adauga peste salata si amesteca. Pune salata in bol si serveste cu chiftelele picante. Chiftelutele ies mai fragede, daca adaugi in compozitie un dovlecel scurs bine de apa.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.