Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g piept de pui
2 linguri cu orez
1 ou
1 lingura cu capere
1 legatura de patrunjel
sare
Pentru sos:
500 ml lapte
50 g unt
2 linguri cu faina
1/2 lingurita cu nucsoara
1 ceapa
3 foi foi de dafin
Mod de preparare: Amesteca pieptul de pui tocat cu orezul, oul, sare si jumatate din legatura de patrunjel. Cu palmele umede, modeleaza perisoare. Pune-le la fiert in apa cu sare, dar numai in momentul in care apa a inceput sa clocoteasca. Incalzeste laptele. Adauga ceapa, foile de dafin, cuisoarele si nucsoara. Cand laptele incepe sa fiarba, da-l de pe foc si strecoara-l. Separat, topeste untul. Incorporeaza faina si subtiaza cu laptele. Pune caperele si perisoarele scurse, lasa sa dea in 1-2 clocote si aromatizeazs cu patrunjel.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.