Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru sos:
125 g unt
25 g cacao
100 ml lapte
150 g zahar
esenta de rom/ vanilie
Pentru blat:
4 oua
225 g faina
½ pliculet cu praf de copt
200 g zahar tos alb
1 cutiuta mica cu smantana pentru frisca
esenta de vanilie
Mod de preparare: Pentru sos, pune toate ingredientele intr-o craticioara pe foc mic, amestecand sa nu se prinda. Dupa ce a dat 2-3 clocote da deoparte si mentine-l cald. Pentru blat, freaca cu lingura ouale cu zaharul pana ce acesta din urma se topeste. Incorporeaza faina cernuta si praful de copt, esenta dupa gust si smantana batuta. Toarna compozitia intr-o tava potrivita (20X20 cm) unsa sau tapetata cu hartie de copt si da la cuptor 35-45 de minute sau pana trece testul scobitorii. Taie in patrate si toarna deasupra sosul de cacao.
Adina va doreste Pofta Buna!
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.