Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 banane micute verzi, necoapte
ulei pentru prajit
un strop de sare
Mod de Preparare: Este un snack des intalnit la indieni si e foarte popular. Puneti suficient ulei la incalzit intr-o oala de vreo 2 litri asa incat chipsurile sa poata pluti in voie. Intre timp curatati bananele de coaja si taiati-le feliute subtirele, de 2mm. Puneti-le cate una in uleiul incins. Daca le puneti pe toate odata se vor lipi intre ele si nu se vor praji asa bine. Tineti-le in baia e ulei cam 5 minute intorcandu-le pe ambele fete. Apoi le scoateti pe un platou, pe hartie prosop. Dupa ce le-ati prajit pe toate, presarati un pic e sare peste ele, desi acest lucru nu e neaparat necesar. Chipsurile sunt bune si fara sare. Dupa ce se racoresc, daca rezista pofticiosilor, ce ramane puteti pastra intr-un borcan care se inchide etans. Nu necesita pastrarea in frigider.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.