Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru aluatul de tarta (crusta):
500 gr faina
60 gr unt foarte rece
1 ou
1 lingura de otet
Un praf de sare
Apa rece (aprox. 50 ml cat sa lege ingredientele)
Pentru umplutura:
100 gr kaiser (taiat marunt)
2 ciuperci champignon (2-3; taiate cubulete)
1 ceapa rosie si una alba (taiate marunt)
1 dovlecel mic (ras pe razatoarea mare si scurs de zeama)
50 gr ardei gras (taiat cubulete)
Sare
Piper
Rozmarin
Boia iute
Pentru sosul de smantana :
4 linguri de smantana
1 ou
Sare
Piper
50 gr cascaval ras
Mod de Preparare: aluatul se face foarte simplu, faramitam untul cu varful degetelor cu faina, pana rezulta o compozitie nisipoasa, presaram si putina sare, adaugam oul, o lingura de otet si putina apa. Incepem usor sa adunam aluatul intr-o bila, daca mai trebuie apa adaugam dar cantitati mici, pana reusim sa incorporam toata faina. Punem aluatul in frigider pentru cel putin o jumatate de ora. Intre timp pregatim umplutura punand la calit intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei toate ingredientele enumerate la umplutura, amestecam usor si le lasam la foc mic pana cand scade toat sucul de la legume. Intr-o tava de tarta unsa cu ulei, punem foia pe care am intrins-o cu sucitorul, presaram apoi putin cascaval, punem si umplutura pe care o distribuim foarte bine in tava. Smantama o amestecam cu 1 ou, sare si piper si o punem peste umplutura, nivelam, adaugam restul de cascaval. Tava merge in cuptorul incins la 180 grade, pana cand se va coace si se va rumeni. Se poate servi atat calda cat si rece.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.