Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 dovlecei
2 oua
pesmet
3 felii paine
2 lingurite boia dulce
patrunjel
2 catei usturoi
ulei
sare
piper.
Mod de Preparare: Se curate dovleceii de coaja, se scot samburii si se dau prin razatoare. Peste dovlecelul razuit se adauga trei lingurite sare si se lasa 15 min. Se stoarce dovlecelul din apa care a lasat-o si se pun intr-un vas si se adauga ouale, feliile de paine inmuiate in apa si stoarse bine, boia, sare, piper, patrunjel iar la final pesmetul pentru a face continutul mai pufos. Din mixul obtinut se modeleaza chiftelutele si se pun intr-o tigaie cu putin ulei.Se lasa pana se rumesc. Se pot servi cu cartofi natur.
Adina vă dorește Poftă bună
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.