Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg carne tocata de pui
2 felii de paine
1 cescuta cu lapte
1 cepe
1 oua
2 linguri cu faina
sare, piper
ulei
Pentru sos:
1 lingura cu unt
1 lingura cu faina
1 cescuta cu smantana
2 foi de dafin
patrunjel
Mod de preparare: Amesteci carnea cu ceapa calita, oul, painea inmuiata in lapte si stoarsa, adaugi sare si piper. Din acest amestec, modeleaza chiftele de marime potrivita. Tavaleste prin faina si prajeste-le in ulei. Pentru sos, topeste untul si rumeneste putin faina. Stinge cu putina apa rece. Lasa sa fiarba acoperit zece minute. Condimenteaza cu sare si piper si subtiaza sosul cu smantana. Adauga foile de dafin si putin patrunjel. Pune in sos chiftelele de pui prajite si lasa-le sa dea in cateva clocote. Serveste aceste chiftele de pui in sos alb cat sunt calde, alaturi de cartofi natur.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.