Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
300 gr foi de placinta
50ml ulei
200 ml lapte
Umplutura:
300 gr branza dulce
10-12 prune mari si coapte
150 gr zahar
2 oua
vanilie
Decor: 20 gr zahar
Mod de preparare: Foile de placinta se impart in doua parti. Intr-un bol punem branza prospata, vanilia, ouale si zaharul (100 gr ). Se amesteca bine astfel incat sa obtinem o compozitie omogena. Separat intr-o cratita se pun prunele taiate cuburi, cu zahar (restul de 50 gr), se amesteca si se lasa sa fiarba la foc mic cca 5 min. O tava se tapeteaza cu hartie de copt, se pune prima jumatate din cantitatea de foi pe rand, 2 cate 2, unse cu ulei si stopite cu lapte. Se adauga umplutura de branza, iar din loc in loc adaugam compozitia cu prune. Se adauga restul de foi, repetand aceeasi tehnica ca la prima parte de foi. Se portioneaza cu grija, se presara cu zahar si se introduce in cuptorul incalzit. Se lasa la copt pana devine aurie si creste in volum. Se lasa sa se raceasca cateva momente apoi cu un cutit ascutit deprindem usor bucatile.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.