Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 bucati de piept de pui
250 g bacon
60 g unt
60 g pesmet
100 g caise moi, foarte bine coapte
1 lamaie
cimbru
ulei
sare
piper
Mod de preparare: Incinge cuptorul. Amesteca intr-un castronel untul moale, pesmetul, caisele tocate marunt, sucul de la o lamaie, sare si cimbru, dupa gust. Indeparteaza pielita de pe cei doi piepti si taie-i in jumatati. Apoi, cu un cutit foarte ascutit si cu lama subtire, taie carnea de pui ca pentru snitele. Asaza umplutura pe mijlocul fiecarei felii de carne, ruleaza cu atentie. Asaza pe masa de lucru feliile subtiri de bacon si infasoara-le pe rulourile de pui. Pentru mai multa siguranta, leaga rolurile formate cu ata alimentara. Incinge uleiul intr-o tigaie si rumeneste rulourile pe toate fetele. Pune-le apoi intr-o tava, toarna deasupra sosul din tigaie, strecurat daca este cazul, si mai da la cuptorul incins 15-20 de minute. Serveste rulourile de pui cu legume verzi trase in unt si ceva ierburi, dupa gust.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.