Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
70 g faina
5 oua
120 ml lapte
1 cub de unt
1 praf de sare
1 varf de lingurita de zahar
ulei pentru prajit
patrunjel pentru decor
Mod de preparare: Intr-un castron, pune un ou, laptele, sarea si zaharul si amesteca bine cu telul. Topeste cubul de unt, lasa-l sa se racoreasca si adauga-l in compozitie. Pune treptat faina, pana ce obtii un aluat subtire, de consistenta smantanii. Lasa aluatul o jumatate de ora sa se odihneasca, iar clatitele vor iesi mai pufoase. Unge o tigaie din teflon cu o lingurita de ulei si, cu un polonic, toarna din aluatul de clatite. Coace pe fiecare parte timp de un minut. Iti vor iesi 4-5 clatite. In alta tigaie, pune 2-3 linguri cu ulei si fa patru oua ochiuri. In mijlocul fiecarei clatite, pune cate un ou si pliaza marginile in patru. Serveste-le calde, decorate cu frunze de patrunjel proaspat.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.