Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 cana de cuscus
2 dovlecei
1 ceapa
1 ardei rosu
1 ardei verde
4 ciuperci
2 rosii
4 catei de usturoi
1 lingura cu unt
ulei, sare
Mod de preparare: Spala legumele si taie dovleceii in rondele fine, ardeii si rosiile in cubulete, ceapa julien. Incinge cateva linguri bune cu ulei, caleste mai intai ceapa, apoi adauga usturoiul pisat, ardeii grasi si dovleceii. Cand s-au inmuiat, pune ciupercile feliate, adauga putina apa si sare si lasa la fiert. Cand legumele s-au fiert, pune rosiile si eventual apa, da totul in 2-3 clocote si stinge focul. Cat timp fierbe sosul, pregateste cuscusul. Pune sa fiarba o cana cu apa, cu un praf de sare si unt. Cand clocoteste, toarna cuscusul, amesteca si ia de pe foc. Lasa-l sa se inmoaie acoperit, timp de zece minute.
SFAT: Pentru un plus de gust, adauga in cuscus putin praf de curry.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.