Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
300 grame fasole boabe pestrita spalata, curatata
1 ciolan afumat( sau nu) fara os taiat felii groase
1 ceapa mare tocata
2 ardei grasi taiati cubulete
4 catei usturoi pisati
2 ardei iuti tocati felii
Sare
Boia
Piper
Mod de Preparare: Puneti intr-o oala mare fasolea pestrita impreuna cu ciolanul, avand grija ca apa sa le acopere cu cel putin 5 cm. Lasati-le sa fiarba la foc mic 2 ore. Verificati din cand in cand pentru a controla nivelul apei si mai adaugati apa calda, daca este cazul. Apoi puneti ceapa, ardeii grasi, ardeii iuti, usturoiul. Mai lasati-le sa fiarba cel putin o ora; verificati nivelul apei. Adaugati sare, piper, boia si mai fierbeti 20-30 minute.
Adina va doreste Pofta Buna!
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.