Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
600 g pulpa de porc
500 g ciuperci champignon
100 g masline
300 ml vin
75 g mustar
200 ml smantana pentru gatit
50 g unt
ulei
sare
piper
Mod de preparare: Taie carnea de porc in bucati, condimenteaza- le si rumeneste-le in putin ulei. Scoate carnea pe un platou si in grasimea ramasa adauga vinul amestecat cu smantana si mustar. Dupa ce a dat intr-un clocot, pune ciupercile taiate in sferturi si maslinele si potriveste gustul de sare. Cand ciupercile champignon sunt patrunse, adauga bucatile de carne si lasa la cuptor friptura de porc cel mult 30 de minute.
Adina va doreste Pofta Buna!
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.