Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: un pachet aluat foietaj, 8 roşii cherry, 200 g caşcaval, un ardei gras roşu, un căţel de usturoi, oregano, busuioc, două linguri ulei de măsline, sare, piper.
Preparare: Într-un castron, se amestecă ardeiul tăiat cubuleţe, jumătate din caşcavalul ras, sare, piper şi câteva roşii. Foaia de aluat se taie în patru, marginile se răsucesc spre interior şi pe fiecare foaie se pun câte două linguri de amestec şi două roşii. Se stropesc cu ulei de măsline, se pun în tavă, pe hârtie de copt, şi se dau la cuptor la foc mare 15-20 de minute. Cu două-trei minute înainte de a le scoate din cuptor, se pune pe fiecare caşcavalul rămas. (DorohoiNews.ro)
Adina va doreste “Pofta Buna”
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.