Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 ml de lapte
250 ml smantana dulce
6 galbenusuri
150 gr zahar
2 pastai vanilie
1 praf de sare
Mod de Preparare: Se pun laptele si smantana la fiert impreuna cu pastaile de vanilie de la care am scos semintele. Se lasa pe foc pana incep sa fiarba apoi se opreste focul si se lasa sa se racoreasca. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul si cu praful de sare pana ce devin cremoase si se deschid la culoare. Se toarna apoi amestecul de lapte si smantana peste galbenusuri amestecand incet. Se pune crema obtinuta pe foc si se fierbe la foc mic, amestecand continuu pana se ingroasa. Se lasa crema pentru inghetata de casa la racit pana ce ajunge la temperatura camerei apoi se pune la congelator pentru cel putin 6 ore. Pentru a fi mai cremoasa, inghetata de casa se amesteca de 2-3 ori la interval de 1 ora in timpul congelarii.
Adina va doreste Pofta Buna!
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.