Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
250 ml smantana dulce
125 ml ciocolata cu lapte
125 g ciocolata neagra
Pentru blat:
300 g ciocolata neagra
250 g unt
5 oua
50 g zahar
60 g faina de migdale
120 g faina
1 1/2 lingurite cu praf de copt
1/2 lingurita cu sare
Mod de preparare: Pentru blat, incalzeste pe baie de aburi ciocolata rupta in bucati si apoi incorporeaza untul moale. Separat, freaca ouale cu zaharul pana ce devin spumoase. Incorporeaza fainurile, ciocolata topita si un praf de sare. Toarna in tava sub forma de floare, unsa cu putina grasime. Coace 40-45 de minute. Lasa prajitura sa se racoreasca si scoate-o pe un gratar. Incalzeste smantana dulce. Topeste separat ciocolatele (neagra si cu lapte), apoi amestec-o pe fiecare cu cate jumatate din cantitatea de smantana. Cu o pensula de bucatarie, imbraca fiecare petala in amestec de ciocolata racorita (una neagra, urmatoarea cu lapte). Da prajitura cu migdale la rece pentru cateva ore.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.