Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
50 g stafide
50 g fistic
50 g caise uscate
50 g nuci
50 g smochine uscate
50 g banane uscate
250 g făină
80 g zahăr pudră
40 g zahăr tos
2 ouă
250 g unt
1 plic praf de copt
100 ml coniac
unt pentru uns
Mod de Preparare: Poţi face un chec normal pentru invitaţii tăi sau îi poţi surprinde cu un chec aromat. Reţeta este simplă, uşoară şi la fel de rapidă! Fructele se taie marunt, marunt, se pun într-un vas si se toarna coniacul peste ele sa se umfle. Se lasa 15 minute. Între timp, untul, cu cele doua tipuri de zahar, se freaca si, dupa ce zaharul s-a topit, se adauga ouale unul câte unul, amestecând dupa fiecare. Se adauga faina cu praful de copt si se amesteca din nou foarte bine. Se adauga fructele scurse si se mixeaza. O forma de chec se unge cu un pic de unt si se tapeteaza cu faina, se toarna compoziţia si se da la cuptor pentru 35 de minute. Dupa coacere, se scoate imediat si se lasa sa se raceasca.
Adina va doreste Pofta Buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.